DÜZCE / CUMAYERİ - Cumayeri Halk Eğitimi Merkezi

Düzceli Genç Öğrenciler, Darülaceze Sakinlerine Konser Verdi.

Müdürlüğümüz ve Cumayeri Belediyesi Kültür Evi işbirliği ile gitar kursu öğrencileri, Darülaceze sakinlerine moral konseri düzenlendi. Darülaceze Başkanı Sayın Hamza CEBECİ  ve Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZKUL'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

24-04-2024

Gerçekleşen bu özel etkinlikte, Darülaceze Başkanlığı Okmeydanı yerleşkesinde yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlar için bir araya gelindi. Anadolu'nun sevilen eserlerini sahneye taşıyan öğrenciler, öğretmenleri Fuat Özdemir yönetiminde performans sergiledi. Darülaceze sakinleri, şarkı ve türkülere eşlik ederken bazı anlarda çifte telli oynayarak etkinliğe katkıda bulundular.

24-04-2024

Cumayeri Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Ciğerli, "Müzik ve gitar kurslarımızda eğitim alan genç kardeşlerimiz, sosyal sorumluluk bilinciyle üstlendikleri bu örnek projeyle tatil gününde bile İstanbul'da Darülaceze'ye gelerek bu güzel konseri düzenlediler. Hepsinin emeklerine sağlık" şeklinde ifade etti.

24-04-2024

Cumayeri Belediyesi Kültür Evi Müdürü Süleyman Kırıkçı ise, "Sanat evrensel bir dil olup, gençten yaşlıya herkesi kucaklar. Kursiyerlerimizin özverisini yürekten tebrik ediyorum" dedi.

24-04-2024

Bu anlamlı etkinlikte, gitar kursu öğrencileri Darülaceze sakinlerini yalnız bırakmadı ve onlara müzikle mutluluk aşıladı. Gençlerin sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği bu proje, sanatın gücünü ve bir arada olmanın önemini vurguladı.

24-04-202424-04-202424-04-2024

Darülaceze Başkanı Sayın Hamza CEBECİ ve Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZKUL'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 11:51 - Görüntülenme: 19
Kaynak: https://www.abonehaber.com/duzceligencogrencilerdarulacezesakinlerinekonserverdi