DÜZCE / CUMAYERİ - Cumayeri Halk Eğitimi Merkezi

Ekm

Halter Kursu Öğrencilerimizden Şevval İNCE, 2 Temmuz 2023 Moldovada Yapılan Halter Turnuvasında 40 kg sikletinde koparmada, silkmede ve toplam ağırlıkta 115 kg derecesiyle 3 altın madalya ülkemize kazandırarak 15 Yaş Altı Avrupa Şampiyonu oldu.

Eyl

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açmış olduğumuz Karate kursu öğrencilerimizden Ahsen Gül, 2011 doğumlu bayanlar 45 kg katagorisinde Bursa Ligi'nde 3. olmuştur. Kurs öğretmenimiz Hüsnü ŞENTÜRK ve kursiyerimiz Ahsen Gül'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Eyl

İlköğretim Haftası  İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus YILDIZ ve kurum müdürlerinin katılımı ile Cumayeri İlhami Reyhan Turan  İlköğretim Okulu'nda  coşkuyla kutlandı. 2023-24 Eğitim Öğretim Yılı, ülkemize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olsun.