DÜZCE / CUMAYERİ - Cumayeri Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Müdürlüğümüz ve Cumayeri Belediyesi Kültür Evi işbirliği ile gitar kursu öğrencileri, Darülaceze sakinlerine moral konseri düzenlendi. Darülaceze Başkanı Sayın Hamza CEBECİ  ve Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZKUL'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Cumayeri Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz  usta öğreticisi İbrahim AY önderliğinde 4-8 Mart tarihlerinde ilde düzenlenen ragbi müsabakasında kız ve erkek takımlarımız 1.olarak Türkiye finalleri için Zonguldak'a gitmeye hak kazandı. Öğretmen ve kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde ilk önce Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Akabinde ilçemizde Cumayeri Ortaokulu’nun hazırlamış olduğu “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı” Belediye Konferans Salonunda icra edildi. Törene Cumayeri Kaymakam V. Bilal DOĞAN, Belediye Başkanı Mustafa KOLOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yunus YILDIZ, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrenci ve öğrenci velilerimiz katıldı. Törende emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

Şbt

1-4 Şubat tarihlerinde Adana'da yapılan Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası'nda 2013 doğumlu 36 kg sporcumuz Ecrin Aksu 7 maçının 6 sını kazanarak Türkiye üçüncüsü olmuştur.

Turnuvaya 61 İlden 315 kulüpten 2.567sporcu katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yunus YILDIZ ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Erol CİGERLİ'ye ve karate hocamız Hüsnü ŞENTÜRK 'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

09-12 Ocak 2024'te Çanakkale'de yapılan Okullar Arası Gençler A-B Erkekler Halter Şampiyonası 73 kg sikletinde yarışan sporcumuz Muhammet Ali ARSLAN, Türkiye şampiyonu olmuştur.

Açık Ortaokul Ve Açık Lise Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Duyurusu!

Yeni Kayıt İşlemleri

Örgün Öğrencilerde: 31 Ocak - 5 Şubat (Okullarda Aktif Kaydı Olnlar Karneler Verildikten Sonra)

Diğerleri: 27 Aralık - 22 Ocak

Kayıt Yenileme İşlemleri

Aktif Öğrenciler: 24 Ocak - 5 Şubat (Sınav Sonuçları Açıklandıktan Sonra)

Donuk / Silik Öğrenciler: 27 Aralık - 05 Ocak

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Kutlu Olsun.

Kas

Cumayeri Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Okul Servis Şoförlerine Yönelik İş Sağlığı Ve Güvenliği Kursu verildi.

Güvenlik görevlilerimize, şube müdürümüz Ömer Faruk GÖKDENİZ 'e ve İSG uzmanı Mustafa AYDIN 'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Geleneksel Naim Süleymanoğlu Belediyeler Arası Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda 26_29 Ekim'de gerçekleşen, 49 kg Yyrışan sporcumuz Tuğba Kıvıkoglu Türkiye 2.'si oldu.

Kas

Geleneksel Naim Süleymanoğlu Belediyeler Arası Büyükler Türkiye Şampiyonasında 26_29 Ekim'de gerçekleşen 55 kg'da yarışan sporcumuz Aleyna Delice Türkiye 2.'si oldu.

Kas

Türkiye Geleneksel Belediyeler Arası Halter Yarışmasında  45kg sikletinde yarışan Şevval İnce Türkiye 2.'si, Hazal İnce Türkiye 3.'sü oldu.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!Ne mutlu Türküm diyene!"

Ekm

Halter Kursu Öğrencilerimizden Şevval İNCE, 2 Temmuz 2023 Moldovada Yapılan Halter Turnuvasında 40 kg sikletinde koparmada, silkmede ve toplam ağırlıkta 115 kg derecesiyle 3 altın madalya ülkemize kazandırarak 15 Yaş Altı Avrupa Şampiyonu oldu.

Eyl

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açmış olduğumuz Karate kursu öğrencilerimizden Ahsen Gül, 2011 doğumlu bayanlar 45 kg katagorisinde Bursa Ligi'nde 3. olmuştur. Kurs öğretmenimiz Hüsnü ŞENTÜRK ve kursiyerimiz Ahsen Gül'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.